Project:
Award Winner

Buckhorn Beach Bathroom

Buckhorn Beach Bathroom Design & Renovation Project
Media Gallery

Pre-Construction

See what this project looked like prior to us starting construction. Click an image to view full-screen

No items found.
Media Gallery

During Construction

See what this project looked like during construction.

We are currently updating the photos for this project. Check back soon!
Media Gallery

After Construction

See what this project looked like when we completed construction.

We are currently updating the photos for this project. Check back soon!
Project Overview

In desperate need of renovation...

This bathroom was in desperate need of renovation after 38 years. The dark, diagonal tongue and groove paneling was definitely a hit in 1980! The vision was to create a bright beach feeling in the room in a way that invited you in rather than chased you out. Additionally, the owner wanted additional storage space, a slightly larger shower and a sense of space. The challenge was that we could not increase the footprint. Also, the shower could not go anywhere else due to the aggressively sloped ceiling and did we mention the walls are solid logs.

We achieved it all and won an award for it! 

Buckhorn Beach Bathroom Design & Renovation Project
Great quality work and it was easy to work with Garnet, Mike and the Team. We were kept apprised of the progress of construction and the project came in on budget.
Mike
 - 
Mississauga Lake, Ontario, Canada