Project:
Award Winner

The Staycation

The Staycation Design & Renovation Project
Media Gallery

Pre-Construction

See what this project looked like prior to us starting construction. Click an image to view full-screen

No items found.
Media Gallery

During Construction

See what this project looked like during construction.

We are currently updating the photos for this project. Check back soon!
Media Gallery

After Construction

See what this project looked like when we completed construction.

We are currently updating the photos for this project. Check back soon!
Project Overview

A unique "vacation-esque" space...

This split level, three bedroom home, yearned for a unique “vacation-esque” space, where the owner’s could revitalize in their beach vibe retreat, brought together with warm organic tones and textures, complemented by splashes of aquamarine throughout.

Check out the review on houzz.com!

The Spotlight Treatment

From the design, renderings, permits and inspections, Spotlight made this renovation a breeze. The project was in capable hands and the vision quickly brought to life once trades were in place and demolition began. The master bedroom was created by removing the partition between two existing bedrooms and the closets too in order to maximize floor space. Doors were moved as appropriate. The bedroom took shape with a barn door system at its entrance, new hardwood floors, and newly trimmed windows and doors.

In the en suite, plumbing was rerouted for new fixtures, and a tiled, heated flooring system was installed to enhance the luxe vibe. Dimmable pot lights were installed to always capture the perfect mood while soaking in the large, freestanding tub. A custom tiled shower, complete with frameless glass, was complemented by a natural slate accent wall and slate tub surround. Built-in cabinets, blended with the crisp, new vanity, along with a space-saving pocket door completed this room, which will be enjoyed for years to come!

The Staycation Design & Renovation Project
The project came in exactly on the approved budget, save changes we made along the way. As expected, these changes were scoped, priced and required our approval prior to starting.
Rob & Sue
 - 
Trent Lakes, Ontario, Canada